Training, Coaching, Healing

In mijn leven wilde ik altijd vrij worden waar ik voelde dat ik vastliep, herhaalde, stagneerde, of ziek werd. Tijdens deze weg hebben meerdere cursussen en opleidingen bijgedragen aan verdieping, ontwikkeling en bevrijding. Muziek en theater zijn daarbij altijd mijn inspiratie en directe expressie van mijn hart geweest. De helende werking van muziek zet ik in tijdens het werken met ouderen en peuters. De magie van theater en muziek vertaal ik tijdens het spelen en maken van voorstellingen. Daarnaast help ik graag mensen om dichter bij hun gevoel te komen en vrij te worden van oude patronen en fysieke blokkades. De laatste opleiding Sin-Do (Rigpa Energetische Heling) was voor mij de kers op de taart welke ik ervaar als een zeer krachtige heling waarbij het lichaam oude pijn, stress en belemmerende overtuigingen werkelijk kan loslaten. Mijn ontwikkeling gaat door en daarbij ontmoet en help ik graag mensen.

Na een kort gesprek krijg je een behandeling, waarbij ik verschillende manieren van de energetische en fysieke heling toepas.

Opleidingen en cursussen:

Reiki 1 en 2 (https://www.nederlofcentrum.nl)

Universal White Time healing level 1 en 2 (http://www.heartlighthealing.nl)

Sin-do 1, Rigpa Energetische Heling (https://mundoarmonia.nl)

Cursus Spierketting en Oprichtingsreflex Niek Brouw (http://www.vitaal.nl)

Cursus moeiteloos jezelf zijn Vera Helleman (https://www.verahelleman.nl)

Voor Theater Veder geef ik naast het spelen van voorstellingen ook coachings en trainingen waarbij ik medewerkers in de zorg en andere professionals opleidt om met theatrale middelen contact te maken in het werken met de kwetsbare doelgroep.

In Bussum geef ik pianoles en zangles. Hier verbind ik vaak projecten aan en geef daarbij ook compositielessen. We hebben een cd opgenomen, voorspeel middagen in bejaardentehuizen verzorgd en hopelijk kan ik binnenkort een voorstelling in een theater realiseren.

Mijn liefde voor muziek met deze kinderen te delen vind ik een mooie uitwisseling. Het houdt mij daarbij continu in speelconditie. Zij worden steeds beter en ik wordt uitgedaagd. Dat merk ik ook bij het coachen en trainen, door datgene wat ik heb geleerd goed te verwoorden voor de ander. Maakt dat ik er zelf steeds weer opnieuw van leer. Ik blijf groeien en dat hoop ik nog lang te bijven doen met mooie projecten waar ik mijn ziel en zaligheid in kwijt kan.