Theater Residentie 2-turven hoog

Linnet gaat vanuit het thema Ontmoeten tijdens de residentie ‘Mijn Stad’ op muzikale reis in Almere Haven, haar thuisbasis is theater Corrosia.

Ze ontmoet mensen uit de stad, reist een tijdje samen op en vanuit de diverse ontmoetingen verwerkt zij de inspiratie in muziek/theater en deelt dit vervolgens met de mensen of organiseert verschillende werk en ontmoetingsvormen.

Muziek werkt openend en verbindend, geeft plezier en gevoel van saamhorigheid. Verschillen verdwijnen als je samen zingt. Op verschillende reizen die ik heb gemaakt was altijd de muziek en het samen zingen de verbindende factor. Daarnaast zoek ik altijd weer naar nieuwe inspiratie om mijn repertoire uit te breiden en lijkt het me prachtig om op deze manier nieuwe wereldmuziek te ontdekken. Daarbij lijkt het me mooi om dit onderzoek als inspiratie te gebruiken voor het maken van een nieuwe voorstelling voor het jonge kind. Het idee voor de nieuwe voorstelling is om eigen liedjes en composities te maken waarin invloeden uit alle culturen en werelddelen samen komen. Ook om vanuit het thema ontmoeten op zoek te gaan naar een universele taal die ons als mensen verbind.

Je kunt de reis en alle inspiratie volgen op : https://www.polarsteps.com/LinnetVanDerWal/11084287-corrosia-almere-haven