Geleide zangmeditatie:

‘A song a day, keeps the doctor away’

In deze eerste serie leer je vanuit ontspanning de basis zangtechnieken in adem en klank. Meditaties helpen ons om te focussen en ontspanning te creëren in ons lichaam en ons denken. Door de focus te leggen op de stem, de adem en eenvoudige zang oefeningen creëer je een actieve meditatie. Omdat we uit 70% water bestaan en je de trilling van je eigen stem inzet werken deze mediaties ook gezond makend voor je Stem & Lichaam.

Beluister hier een preview van één van de meditaties:

Door de heldere uitleg en ondersteunende stem van Linnet kun je op rustige en autonome wijze je eigen stem ontdekken. De reeks is zo opgebouwd dat je aan het einde de basis zangtechnieken beheerst en je weet hoe je je stem en adem op een ontspannen manier kunt gebruiken. Daarbij werken ze balancerend voor lichaam en geest en werken de klanken ook op energetisch niveau door.

Linnet van der Wal

Linnet van der Wal is van jongs af aan geschoold in dans, muziek en zang. Ze studeerde zang aan het Rotterdams Conservatorium en studeerde af aan de Amsterdamse Theaterschool. Als performer reisde ze en werkte ze met verschillende theatergezelschappen en een verscheidenheid aan artiesten.

Naast haar werk als theatermaker en zangeres heeft ze zich gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops. In deze workshops komen haar ervaring en haar eigen ontwikkeling in stem-, lichaams- en energetisch werk samen. Haar liefde en enthousiasme voor de muziek werken aanstekelijk waarbij je wordt meegenomen in de vrije expressie van de stem. Haar eigen reis om na een gedisciplineerde training weer vrij en vreugdevol te worden in het zingen, stelt haar in staat anderen te inspireren om bevrijding en vreugde te ervaren. Ze werkt graag samen met andere muzikanten en performers om een ​​unieke setting te creëren die past bij de energie van het moment.