5 t/m 8 mei Spring-Flower

Van 5 t/m 8 mei breng ik muziek op het festival Spring-Flower, voor meer informatie en tickets:

Spring Flower Festival voor vrouwen en meisjes

Workshop Samen Zingen:

(Uit vele richtingen zijn wij gekomen maar als we allen samenzijn en in de ruimte onze stemmen samen stromen dan kunnen wij ons voelen opgenomen in liefdevol verbonden zijn. Canon M. Mastenbroek )

In deze workshop combineren we plezier, zang, verbinding en ritme.

We vinden samen de harmonie van onze stemmen, hart, handen en voeten.

We spelen met ritmes, woorden en klank.

En vinden vreugde in het samen zingen, vanuit vrijheid.

Iedereen zijn eigen kleur, samen vormen we een regenboog.

De liedjes bestaan uit mantra’s en wereldmuziek. Al eeuwen wordt er op de wereld samen gezongen. Bij viering, seizoenen, of een liedje voor het slapen gaan. We gaan graag samen op reis…..

Vind je authentieke stem/kleur

In deze workshop gaan we naar binnen om contact te maken met ons authentieke zelf en alles wat daar leeft. We beginnen bij ons fysieke lichaam. Muziek werkt troostend en laat stromen wat vast is komen te zitten. We bestaan voor 75% uit water en de trilling die we maken met onze stem en de intentie, kan onze emoties en lichaam genezen. Omdat de stem onze directe expressie van het hart is en hierdoor kwetsbaar, zitten hier vaak blokkades.

In een veilige setting begeleid ik je om alles wat er zit te verzachten om weer vrije doorstroom te geven aan de stem. Ook om vertrouwen te krijgen in het uiten van jezelf. Het vijfde keel chakra is het kanaal van de expressie. Door dit gebied te helen kun je op vele manieren jezelf vanuit meer liefde en vrijheid in de wereld zetten.

Een workshop met veel liefde en zachtheid naar jezelf.