Lente & Zomer festivals

Spring Flower 1 t/m 4 Mei

Ook dit jaar verzorg ik concerten en zang workshops op SpringFlower. Ik verheug me om weer samen met iedereen de magische momenten van muzikaal samenzijn te beleven.

https://spring-flower.nl/flowers/

Innerlands 26 t/m 30 Juni

Samen met een heel fijn team organiseer ik dit jaar voor het eerst de Innerlands Gathering
Landen in jezelf, vanbinnen landen, binnenlanden…
5 mooie dagen in de natuur in een gedragen veld waarin je je voeten in vrijheid kunt volgen. Elk moment van de dag in stilte kunt zijn bij het vuur van de innerlijke vrede. Spontane muzikale co-creatie kan ontstaan op de verschillende lounge plekken. Je anderen kunt ontmoeten en verbinden onder het genot van heerlijke thee of koffie. Een duik kunt nemen in de vlakbij gelegen natuur zwemplaats. Of een wandeling maken in de natuur. Rusten en uithangen in de hangmatten, het zachte mos of het verse gras. Naast alle prachtige workshops, zweethutten en andere activiteiten…. ik krijg er steeds meer zin in en hoop je daar te ontmoeten.

Sadhaka Dance retreat 14 t/m 20 Juli

RADICAL EMBODIMENT is een vreugdevol dansretreat, voedend en opbeurend, een viering van het leven in al haar vormen, met al haar uitdagingen. Een wilde en tedere mix van dans-, bewegings-, -zang en somatische workshops, tijd in de natuur, tijd samen en tijd voor jezelf.

We heten je van harte welkom op dit jaarlijks terugkerende festival. 6 dagen dansen, ontmoeten, beleven. Met een kernteam van 5 docenten en maximaal 70 deelnemers waardoor intimiteit en diepgang gewaarborgd zijn.

https://www.sadhaka.nl/cursus/summer-dance-retreat-radical-embodiment-2/