Linnet at Green spirits festival, 9 t/m 12 augustus

– Linnet van der Wal

Profielfoto

Wat krijg ik veel zin in het festival zeg, als ik de mooie site met foto’s en informatie bekijk. Op het natural high festival heb ik ook geheeld en dit was een mooie ervaring. Verder heel ik voornamelijk in praktijk aan huis maar het helen in de buitenlucht op een festival waar alle vormen van heling samen komen is mij goed bevallen. Zodoende dat ik dit jaar ook bij Oak & Owl ben.

In mijn leven wilde ik altijd vrij worden waar ik voelde dat ik vastliep, herhaalde, stagneerde of ziek werd. Tijdens deze weg hebben meerdere cursussen en opleidingen bijgedragen aan verdieping, ontwikkeling en bevrijding. Muziek en theater zijn daarbij altijd mijn inspiratie en directe expressie van mijn hart geweest. Ik help graag mensen om dichter bij hun gevoel te komen en vrij te worden van oude patronen en fysieke blokkades. De laatste opleiding Rigpa Energetische Heling was voor mij de kers op de taart welke ik ervaar als een zeer krachtige heling waarbij het lichaam oude pijn, stress en belemmerende overtuigingen werkelijk kan loslaten. Mijn ontwikkeling gaat door en daarbij ontmoet en help ik graag mensen.

Na een kort gesprek geef ik een behandeling, waarbij ik verschillende manieren van de energetische en fysieke heling toepas.

Kom jij ook bij me langs? Liefs, Linnet

www.linnetvanderwal.nl

(En als we geluk hebben komt Linnet ook nog muziek maken!)

 

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

https://greenspiritsfestival.nl/programma/consulten/175-linnet-van-der-wal