Yoga concert theater aan de parade 09 februari

Yogaconcert

Terwijl je in een ‘downward dog’ rustig in- en uitademt, hoor je betoverende live muziek. Een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, muziekklanken en meditatie komen samen tijdens deze bijzondere yogaconcerten, waarvan geen enkel concert hetzelfde is!

De yogadocenten en musici bepalen de inhoud, beweging en sfeer van de yogaconcerten. Zij nemen je mee op een luisterrijke en avontuurlijke innerlijke reis. Hierbij variëren de yogastijlen van Hatha en Kundalini Yoga tot Vinyasa Flow en zorgt de muziek voor lyriek en sereniteit. Aan het eind kom je helemaal tot rust tijdens een uniek ligconcert.

Een ideale start van je zondag! Iedere keer weer onder begeleiding van een professionele yogadocent en muzikanten. Neem zelf je yogamatje mee en draag soepel zittende kleding.

Programma:

 

Zondag 9 februari – Yin Yoga door Pauline Dams – Linnet van der Wal op zang en gitaar of piano

Pauline is zeer gerenomeerde Yin Yoga Docent voornamelijk in en rond Den Bosch volle zalen trekt met haar unieke manier van Yin Yoga les. De bijzondere klanken van Linnet vormen een betoverend geheel tijdens deze oefening.

  • Moeilijkheidgraad : 1-2
  • Niveau : beginners

 

 

https://www.theateraandeparade.nl/programma/yogaconcert/2634