Zang avonden Drenthe

Ontdek de vreugde van samen zingen! De eenvoudige nummers en ondersteunende omgeving maken meezingen moeiteloos, terwijl je op een laagdrempelige manier je eigen stem ontdekt. Tijdens deze zangcirkels deelt Linnet eenvoudige ademhalings- en zangtechnieken om je op weg te helpen. Maar bovenal draait het om het plezier van zingen! De avond wordt muzikaal ondersteund door Martijn Plooij.
Vrijdag 13 oktober: 20.00 uur – 21.30 uur, inloop 19.45 uur
Vrijdag 3 november: 20.00 uur – 21.30 uur, inloop 19.45 uur
Vrijdag 1 december: 20.00 uur – 21.30 uur, inloop 19.45 uur
Locatie: Dorpsstraat 66, Uffelte
https://hipsy.nl/shop/25477-zang-avond
Linnet van der Wal is van jongs af aan geschoold in dans, muziek en zang. Ze studeerde zang aan het Rotterdams Conservatorium en studeerde af aan de Amsterdamse Theaterschool. Als performer reisde ze en werkte ze met verschillende theatergezelschappen en een verscheidenheid aan artiesten. Naast haar werk als theatermaker en zangeres heeft ze zich gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops. In deze workshops komen haar ervaring en haar eigen ontwikkeling in stem-, lichaams- en energetisch werk samen. Haar liefde en enthousiasme voor de muziek werken aanstekelijk waarbij je wordt meegenomen in de vrije expressie van de stem.
Martijn Plooij studeerde af aan de kunstacademie en heeft in de afgelopen 25 jaar zijn muziek gedeeld in vele cirkels. Naast het werken met percussie en gitaar, heeft hij veel ervaring in het begeleiden van deelcirkels, festivals en zweethutten. Hij organiseerde de Kiva en is initiatiefnemer van rond de vuurplaats.