Zomerse middag met muziek

Zomers Buitenconcert

Een zomerse middag met muziek en zang.

Deze middag worden nieuwe nummers voor het eerst met publiek gedeeld. Met jouw aanwezigheid draag je bij aan het delen en ontwikkelen van de muziek. Je feedback en aanwezigheid zijn hierin heel waardevol.

https://hipsy.nl/shop/17297-zomer-concert
Over de artiesten:

Linnet is professioneel zangeres en theater maker. Zij heeft het in veel van haar liederen over de binnenkant van het leven. Ze zijn ook poëtisch en verfrissend in diepgang. Ze ademen in zoveel liefde. In haar magische stem klinkt een glimlach door die harten opent, verbindt en emoties de ruimte schenkt om te stromen. In haar cirkels zoekt ze graag de samenwerking op met andere muzikanten om telkens weer een unieke setting te creëeren die past in de energie van het moment.

open.spotify.com

Shai is een professionele gitarist en intuïtieve muzikant uit Israël, die sinds enkele jaren in Nederland woont. De gitaar is altijd zijn metgezel geweest in dit leven en leidde hem steeds naar nieuwe werelden en ervaringen, variërend van muziektheater op cruiseschepen, tot muziektherapie in speciaal onderwijs, tot het muzikaal begeleiden van inheemse sjamanen.

Zijn muziek helpt hem om zichzelf uit te drukken en waardevolle verbindingen te leggen. Het is zijn passie om anderen te ondersteunen en te begeleiden in hun reis naar meer zelfexpressie, creativiteit en plezier.

www.shaiguitar.com

Zondag 02 juli 2023 van 16:00 tot 18:00

Hannah Arendtweg 103, 1349 Almere, Nederland