Coaching

Stem & Lichaam

Naast haar werk als theatermaker en zangeres, heeft Linnet zich gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops. Hierin komt haar ervaring en eigen ontwikkeling in lichaamswerk en energetisch werk samen. Haar liefde en enthousiasme voor de muziek werken aanstekelijk waarin je meegenomen wordt in het vrij expressie geven van de stem. Haar eigen reis om na een gedisciplineerde training weer vrij en vreugdevol te worden in het zingen, stelt haar in staat anderen te inspireren om bevrijding en vreugde te ervaren.


Workshop Stem & Lichaam

Aanmelden workshop: Workshop

Je speelt in deze workshop met het ontdekken van je stem en de resonantie via lichamelijke sensaties. Vanuit fysiek en zintuigelijk bewustzijn ga je op ontdekkingsreis met je eigen stemgeluid. Waarin alles met elkaar verbonden blijkt, emotie, lichaam, geest, energie en ruimte. Wat gebeurd er met de klank bij bepaalde bewegingen? Wat als je echt als een kind opnieuw je stem mag ontdekken, alsof je voor het eerst geluid maakt? Linnet begeleid je op speelse wijze door verschillende oefeningen die zij onder andere heeft geleerd op de theaterschool en in diverse internationale voice workshops gekoppeld aan de methode ‘ontwikkeling motoriek van Niek Brouw’. Deze oefeningen dragen onder andere bij om het lichaam en de stem vanuit eenheid weer een gezonde verbinding te geven.

 


Reiki 1 & 2

Data en inschrijven: -reiki-

Linnet van der Wal is als reiki Master opgeleid bij Mundo Armonia in de traditionele Reiki Usui Shiki Ryoho-lijn van Shinobu Saito. Zij was een van de oorspronkelijke 22 Reiki Masters die Hawayo Takata in de jaren 1970 in de westerse wereld initieerde.

Tijdens de cursusdag leer je werken met de vitale reiki levensenergie en word je in lijn gebracht met de reiki energie (initiatie); je bent dan verbonden met de Reiki-energie die het mogelijk maakt om de energie te ontvangen en door te geven.

Na de cursusdag ben je gekwalificeerd om de Universele Vitale Energie via de handen te kanaliseren en als gekwalificeerd reiki 1 beoefenaar te werken.

Je ontvangt een diploma en om reiki te blijven oefenen en steeds meer vertrouwd te raken met de energie is er de mogelijkheid om als observant bij de andere geplande cursussen te zijn. Hierin kun je de inhoud verfrissen en samen met anderen oefenen.

Reiki is het pad van bewustwording, meditatie en zelfinzicht. Om te blijven verdiepen zijn er zowel in Almere Oosterwold als in Hilversum oefen avonden vanuit de opleiding Mundo Armonia waar Linnet is opgeleid als reiki Master. https://www.mundoarmonia-academy.com/reiki-usui-I

Als je na Reiki 1 verder wilt kun je je inschrijven voor Reiki 2:

Tussen reiki 1 & 2 zitten minimaal 2 maanden.

Reiki 2 is een verdiepende cursus
En kost 140 euro, hierin leer je op afstand te helen en word je in lijn gebracht om te werken met 3 versterkende reiki symbolen.

Heb je de smaak te pakken en wil je je na de reiki 2 cursus nog verder verdiepen dan kun je je inschrijven voor het reiki mastership.

Tussen reiki 2 en mastership zit minimaal 1 jaar.

Reiki mastership is 600 euro en duurt 3 maanden waarin je elke maand een hele dag cursus hebt met in de tussentijd oefenwerk….

Maar geen haast….de weg van Reiki is het pad van meditatie, subtiliteit en bewustwording. Waarin er alle tijd en zachtheid is om te leren en te verdiepen om tot een groter zelfinzicht te komen.

Eigen scholing tot lichaam en energetisch werk:

Reiki mastership & DSS Dharma Shamanic system 1, 2 & 3

Mundoarmonia

Universal White Time healing level 1 en 2 Annecha 

Singing Bowl Certificate kathmanduhealing

Cursus Spierketting en Oprichtingsreflex Niek Brouw

Cursus moeiteloos jezelf zijn & emotie coach Vera Helleman

Jaartraining Jan Geurtz

Jaartraining Awake and conciousness Jose Antonio Manchado

Stembevrijding voor muziek professionals Jan de Korti