Stem & Lichaam

Naast haar werk als theatermaker en zangeres, heeft Linnet zich gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops. Hierin komt haar ervaring en eigen ontwikkeling in lichaamswerk en energetisch werk samen. Haar liefde en enthousiasme voor de muziek werken aanstekelijk waarin je meegenomen wordt in het vrij expressie geven van de stem. Haar eigen reis om na een gedisciplineerde training weer vrij en vreugdevol te worden in het zingen, stelt haar in staat anderen te inspireren om bevrijding en vreugde te ervaren.


Workshop Stem & Lichaam

Je speelt in deze workshop met het ontdekken van je stem en de resonantie via lichamelijke sensaties. Vanuit fysiek en zintuigelijk bewustzijn ga je op ontdekkingsreis met je eigen stemgeluid. Waarin alles met elkaar verbonden blijkt, emotie, lichaam, geest, energie en ruimte. Wat gebeurd er met de klank bij bepaalde bewegingen? Wat als je echt als een kind opnieuw je stem mag ontdekken, alsof je voor het eerst geluid maakt? Linnet begeleid je op speelse wijze door verschillende oefeningen die zij onder andere heeft geleerd op de theaterschool en in diverse internationale voice workshops gekoppeld aan de methode ‘ontwikkeling motoriek van Niek Brouw’. Deze oefeningen dragen onder andere bij om het lichaam en de stem vanuit eenheid weer een gezonde verbinding te geven.

Aanmelden workshop: https://hipsy.nl/shop/25546-stem-lichaam


Reiki 1 & 2

Tijdens de cursus leer je werken met de vitale reiki levensenergie en word je in lijn gebracht met de reiki energie (initiatie); je bent dan verbonden met de Reiki-energie die het mogelijk maakt om de energie te ontvangen en door te geven.

Na de cursusdag ben  je gekwalificeerd om de Universele Vitale Energie via de handen te kanaliseren en als gekwalificeerd reiki 1  of 2 beoefenaar te werken.

Je ontvangt een diploma.

 

Eigen scholing tot lichaam en energetisch werk:

Reiki mastership & DSS Dharma Shamanic system 1, 2 & 3

Rigpa Energetische Heling 1, 2 & 3 Atonio Manchado

Conscious therapist 1 Mundoarmonia

Universal White Time healing level 1 en 2 Annecha 

Singing Bowl Certificate kathmanduhealing

Cursus Spierketting en Oprichtingsreflex Niek Brouw

Cursus moeiteloos jezelf zijn & emotie coach Vera Helleman

Jaartraining Jan Geurtz

Jaartraining Awake and conciousness Jose Antonio Manchado

Stembevrijding voor muziek professionals Jan de Korti