Coaching

Lichaamswerk/Heling 

Je bent welkom bij een 1 op 1 coaching waarin ik energie en lichaamswerk combineer. Samen stem ik met je af hoe ik je kan helpen.

Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur

Stembevrijding/Intuïtief zingen

Muziek werkt troostend en laat stromen wat vast is komen te zitten. We bestaan voor 65% uit water en de trilling die we maken met onze stem en de intentie, kan onze emoties en lichaam genezen. Omdat de stem onze directe expressie van het hart is en hierdoor kwetsbaar, zitten hier vaak blokkades.

In een veilige setting begeleid ik je om de pijn die er zit te verzachten en weer vrije doorstroom te geven aan de stem. Ook om vertrouwen te krijgen in het uiten van jezelf. Het vijfde keel chakra is het kanaal van de expressie. Door dit gebied te helen kun je op vele manieren jezelf vanuit meer liefde en vrijheid in de wereld zetten.

Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur

Reiki

Ik ben opgeleid bij mundoarmonia als meester van de traditionele Usui Reiki Ryoho-lijn van Shinobu Saito, een van de 22 leraren die nog in leven zijn na de dood van Hawayo Takata in 1980.

De reiki cursus wordt gegeven in de traditionele lijn die door de meesters is doorgegeven zonder enige toevoegingen of Neo Reiki methodes.

verder lezen:

Reiki is een energie genezing systeem dat de handen gebruikt om universele helende energie door te geven. Reiki kan alle aspecten van ons wezen harmoniseren, op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Het herstelt de disharmonie en geeft op deze manier gezondheid en welzijn terug.

Reiki Usui, is een oude geneesmethode. Deze methode werd halverwege de 19e eeuw herontdekt door Dr. Mikao Usui.

Het Usui Reiki-systeem is niet alleen een eenvoudige en natuurlijke geneeswijze, maar ook een van de meest effectieve manieren om deze Universele Levensenergie over te dragen.

Na een cursusdag en initiatie van Reiki Usui Level I:

– Ben je in staat om zowel jezelf als anderen Reiki te geven, waarbij je je handen gebruikt in de houdingen die in het praktijkgedeelte van de cursus worden aangeleerd. Je leert hoe je Reiki kunt kanaliseren door de handen op het lichaam te gebruiken. Door simpelweg je handen op jezelf, andere mensen, dieren of zelfs planten te leggen, zal je Universele Energie kanaliseren. Wanneer je je energieveld synchroon met het universum harmoniseert, ontwikkel je balans en vrede.

– Kun je een behandeling toepassen in elke situatie en voor elke aandoening of ongemak. Van een simpele verstuiking tot het verminderen van gevoelens van stress of angst. Tijdens de cursus word je in lijn gebracht met de reiki energie (initiatie); je bent dan verbonden met de Reiki-energie die het mogelijk maakt om de energie te ontvangen en door te geven.

– Ben je gekwalificeerd om de Universele Vitale Energie via de handen te kanaliseren en als gekwalificeerd reiki 1 beoefenaar te werken.

Wat doet reiki:

· Reiki ondersteunt het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen

· Reiki vitaliseert zowel lichaam als geest

· Reiki herstelt spiritueel evenwicht en mentaal welzijn

· Reiki werkt op alle niveaus, zowel mentaal als lichamelijk of emotioneel

· Reiki brengt de energieën van het lichaam in balans

· Reiki maakt geblokkeerde energie los en bevordert een staat van totale ontspanning

· Reiki reinigt het lichaam van gifstoffen

· Reiki past zich aan aan de behoefte van de ontvanger

· Reiki werkt met dieren, planten, water, medicijnen, etc.

· Reiki is een intens plezierige en holistische geneeswijze

· Reiki is ideaal tegen stress, depressie, slapeloosheid, angst, ongewenste gewoontes

· Reiki is zonder contra-indicaties, volkomen natuurlijk, voor alle leeftijden, voor gezonde en zieke mensen

De cursus omvat een diploma en een optie om toekomstige seminars als waarnemer bij te wonen om te blijven leren en oefenen. Ook worden er oefendagen gepland.

Reiki 1, 70 euro

Reiki 2 140 euro

 

Opleidingen:

Reiki master Mundoarmonia

Rigpa Energetische Heling 1, 2 & 3

DSS Dharma Shamanic system 1 & 2

Conscious therapist 1

Universal White Time healing level 1 en 2 Annecha 

Singing Bowl Certificate kathmanduhealing

Cursus Spierketting en Oprichtingsreflex Niek Brouw

Cursus moeiteloos jezelf zijn Vera Helleman

Jaartraining Jan Geurtz

Jaartraining Awake and conciousness Jose Antonio Manchado

Stembevrijding voor muziek professionals Jan de Korti